Online dienstroosters

Geen dag is hetzelfde in de beveiligingsbranche.

Werkroosters maken

Op maat ingestelde werkroosters
Ieder rooster binnen jouw bedrijf kan anders werken en kan in Securitydossier op maat ingesteld worden. Als je start met Securitydossier ontvang je een gratis intakegesprek met jouw toegewezen Securitydossier accountmanager. Deze kun je aanvragen door te bellen met onze klantenservice.

Standaard roosters
Natuurlijk is geen week hetzelfde. Maar toch zullen de standaard diensten in Securitydossier je veel tijd besparen. In Securitydossier kan je meerdere soorten diensten aanmaken. Eenmaal aangemaakt kan je ze op een eenvoudige wijze inplannen voor meerdere medewerkers tegelijk, zodat dit je tijd bespaart tijdens het plannen. Je kan het rooster ook per medewerker of afdeling scheiden om de gewerkte uren te controleren. Alle roosterweergaves zijn te downloaden in PDF.

Diensten beheren

Diensten na middernacht, dagen langer dan 24 uur mogelijk
Je kan diensten laten starten/eindigen na middernacht zonder dat het opgesplitst moet worden of op de volgende dag geboekt wordt. Securitydossier biedt 24-uurs roosters aan met overlapping in diensten, wat handig is als je bedrijf altijd open is, zoals hotels met nachtportiers of ploegendienst roosters. Dit is allemaal per rooster/afdeling instelbaar.

Openstaande diensten
In je roosters kun je beschikbare diensten aanbieden. Medewerkers kunnen hierop reageren door te klikken op de dienst en deze te accepteren. Securitydossier checkt of de medewerker deze dienst mag draaien en bevestigt deze dan definitief in het rooster.

Tygo Bosch
Eigenaar beveiligingsbedrijf

Plannen is niet mijn sterke kant, Securitydossier is precies de oplossing die ik nodig had. Tegenwoordig verlopen roosters van beveiligingsmedewerkers vlekkeloos. Ook zijn medewerkers altijd direct op de hoogte bij wijzigingen.

Planningen

Plannen en zichtbaarheid
In Securitydossier kan je het rooster maken waarbij het direct voor het personeel zichtbaar is. Securitydossier stuurt iedereen een persoonlijk mailtje van de diensten die je ze hebt gegeven. Alle roosterwijzigingen die je daarna maakt worden ook automatisch naar de betrokkenen gemaild.

Openstaande diensten bijhouden
Gaten in je rooster wil je graag oplossen, maar ze moeten wel goed zichtbaar zijn samen met je reeds ingedeelde diensten zodat je ze niet vergeet nog op te vullen. Daarom kan je diensten ook ‘onbepaald’ laten; dus nog niet toewijzen aan medewerkers. Deze lichten rood op in het rooster zodat ze goed opvallen, ook voor het personeel als ze het rooster bekijken. Met speciale functies kan je makkelijk een medewerker vinden voor  deze openstaande diensten.

Intern op rolletjes

Goedkeuring gewerkte tijden door planner/manager
Het registreren en accorderen van gewerkte diensttijden kan ingesteld worden. Op deze manier kan je de medewerker zelf zijn/haar gewerkte uren in SECURITY DOSSIER laten verwerken, waarna een planner dit controleert en aftekent. Ook kan bijvoorbeeld ingesteld worden dat de uren van de planners goedgekeurd kunnen worden door HR.

Bijzonderheden bij diensten
Moet een medewerker iets niet vergeten om te doen tijdens zijn dienst? Of moeten ze zich op een bepaalde manier voorbereiden? Bijzonderheden kan je bij de dienst opslaan en de medewerker kan de dienstinstructies bekijken bij het ingeroosterde item.

Groepsmail/ Groeps-sms
Mogelijkheid om aan een bepaalde afdeling of aan je hele bedrijf met één druk op de knop een e-mail of sms te sturen. 

Direct starten

Zes maanden vrijblijvend proberen