Opdrachtgevers

Dynamische wensen en werkprocessen, passend bij elke opdrachtgever.

Bedrijfsaccount

Voor al je opdrachtgevers kan je een bedrijfsaccount aanmaken. Je kunt per opdrachtgever contactpersonen toevoegen die een persoonlijke inlogcode krijgen, waarbij men de mogelijkheid heeft om in te loggen en meteen een up-to-date inzicht verkrijgt in de belangrijkste bedrijfscijfers: uren, kostenplaatsen en dienstrapportages. Dit ziet men in als week totaal, dag totaal en afdelingsniveau. Niet alleen bij de afgelopen roosters, maar juist ook voor je aankomende, geplande, roosters.

In de statistiek module kan je alles opvragen wat je wilt, om zo een goed beeld te krijgen hoe je kosten en omzetten verdeeld zijn en tot stand zijn gekomen. Hierbij is de mogelijkheid tot inzage van de gemaakte dienstrapportages van je medewerkers een belangrijk onderdeel om de klant inzage te geven in de gebeurtenissen en of bijzonderheden tijdens een gewerkte dienst. Je opdrachtgever kan deze rapportages en statistieken per dag, weekdag, week of maand bekijken. Deze cijfers kunnen worden gesplitst op personeel, roosters, dienstsoort, filialen etc.

Han Rhine
Evenementenorganisator

Gezien het aantal evenementen en festivals is het voor mij van groot belang overzicht te bewaren in beveiligers. Bij Securitydossier log ik in en heb ik alles direct bij de hand.

Interface voor opdrachtgevers

Overzichtelijk en altijd op de hoogte

StatistiekenUitgebreide overzichten en statistieken, direct een weergave van details per vestiging. Opdrachtgevers zien in één oogopslag informatie over je planningen en medewerkers.

FotoboekDe opdrachtgever heeft een overzicht van de beschikbare medewerkers voor zijn object / locatie. Met het handige fotoboek maak je het ook een stuk persoonlijker en ziet men meteen wie er komt om de dienst te werken.

RapportagesJe opdrachtgever heeft te allen tijde de mogelijkheid om de statistieken en of dienstrapportages te genereren in PDF, op te slaan en of uit te printen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij het doen van aangifte na een aanhouding.

Direct starten

Zes maanden vrijblijvend proberen