Beveiligingsmedewerkers

Beheren, inloggen en managen van medewerkers

Account voor medewerkers

De medewerkers kunnen inloggen in hun eigen omgeving met een eigen gebruikersnaam en inlogcode. Voor de veiligheid is er een sms verificatie ingebouwd. De medewerker logt in en ziet in 1 oogopslag zijn rooster voor de aankomende week / weken. Hij ziet zijn verlofregistratie en uren in een handig overzicht. Een overzicht van het rooster kan men met 1 druk op de knop in PDF exporteren en indien gewenst uitprinten. Dienstinstructies kunnen medewerkers terugvinden bij het ingeroosterde Item. Zo heb je meerdere handelingen in 1 actie ondergebracht. Men behoeft geen aparte dienstinstructies of adresgegevens per mail te verzenden.

Na een gewerkte dienst kan de medewerker inloggen en zijn dienstrapportage maken. Een urenbriefje wordt automatisch gegenereerd na het invullen van de reisafstand.

Handig en overzichtelijk


  • Roosteroverzicht
  • Dienstrapportages
  • Dienstinstructies
  • Gewerkte Uren
  • Roosteroverzicht exporteren in PDF
  • Veilig inloggen met SMS Registratie
Gijs Kuiper
Beveiligingsmedewerker

Bij vorige werkgevers werd gewerkt met uitgeprinte Excel roosters die vaak met veel vertraging bij mij aankwamen. Roosterwijzigingen gingen nog wel eens mis. Als gebruiker kan ik iedereen Securitydossier aanbevelen.

Medewerker management

Tot in de detail het beheer van je beveiligingsmedewerkers

Personeelsdossier

Upload belangrijke documenten zoals contracten, overeenkomsten en loonstrookjes en Grijze / Blauwe pas. Op deze manier is alles centraal beschikbaar en veilig opgeslagen. Een medewerker kan deze documenten van zichzelf inzien en downloaden.

Fotoboek / personeelslijst

Een online overzicht van al het personeel, met alle personeelsinformatie en contractgegevens. Ook te downloaden in PDF om bijvoorbeeld te eenvoudig printen of op te slaan. Zo heb je altijd je personeelsgegevens bij de hand.

Gegevens afschermen

In Securitydossier kan je aangeven wie boven wie werkt. Dan houdt Securitydossier daar rekening mee als je personeels- en contractinformatie wilt opvragen. Werknemers zien slechts een gedeelte van andermans contactinformatie.

Contractenbeheer

Je houdt de contract historie en veranderingen omtrent medewerkers van je beveiligingsbedrijf in Securitydossier bij. Als je wilt ontvang je herinneringen per mail voor een contract afloopt, bijvoorbeeld 40, 30 of 14 dagen voor aflopen van een contract.

Automatische berichtgeving

Securitydossier mailt volledig automatisch de laatste wijzigingen rond naar de betrokkenen. Dit kan per email, maar ook SMS. Zo is altijd iedereen op de hoogte van de meest recente versie. Je ziet direct in de mails je aankomende rooster en wie er de komende tijd jarig is.

CAO regels en Toeslagen

Je kunt in Securitydossier CAO regels instellen waarbij medewerkers van je beveiligingsbedrijf tussen bepaalde werktijden of op bepaalde dagen een percentage onregelmatigheidstoeslag ontvangen. Deze worden automatisch gecalculeerd zodra dit is opgegeven.

Feestdag toeslagen

Je kan instellen dat feestdagen, of bepaalde dienstsoorten, een bepaald percentage aan uren opgeteld krijgen.

Personeelsgegevens

Personeel houdt zelf zijn/haar NAW-gegevens bij: De medewerker kan bepaalde gegevens zelf up-to-date houden. Jij kan aangeven wat ze bij moeten houden.

Rollen [beta]

Functie omschrijvingen en rollen binnen Securitydossier kunnen gekoppeld worden aan medewerkers, zodat er geen onnodige of gevoelige data wordt geserveerd.

Veiligheid voorop

Two Factor Authentication

Als beveiligingsexpert geef je natuurlijk het goede voorbeeld. Zodra een medewerker inlogt, wordt als extra verificatiemethode een SMS verstuurd. De TAN Code in die SMS dient te worden overgenomen om in het platform van Securitydossier te kunnen inloggen.

Direct starten

Zes maanden vrijblijvend proberen